forste lam 09

Vanligvis har lamminga starta mellom 10. og 15. april, men i år starta de allerede 31. mars. På land. Har ikke vært på øyoppsyn på nesten to uker, så jeg vet ikke hvordan det er der. Har bra med fôr, så det går greit, sjøl om det er litt tidlig.

Forøvrig var det siste øyoppsynet noe av det verste jeg har vært med på i mitt liv, da Ayla (sheltietispa) falt ned fra en klippe og brakk nest øverste ryggvirvel. Sprøyta neste. Det er like ufattelig vondt å miste et kjæledyr, hver gang, man forbanner seg på at smerten ikke oppveier gledene ved å ha dyret. Det stemmer jo ikke, men illustrerer godt hvor smertefullt det er.

img_0404

Ayla måtte avlives etter et høyt fall ned i ei steinur. Vi glemmer deg aldri, Ayla, du var en helt enestående god hund! Her fra en fjelltur opp på Væremsnubben i fjor sommer.

Leave a Reply